200 гр. рикота
250 гр. гъби печурки или пачи крак
3 с.л. зехтин, 1-2 скилидки чесън
100 мл. бяло вино
сол, черен пипер, нарязан магданоз
1 пакет Ригатони Variva от зелена леща
240 гр. чери домати
20 гр. кедрови ядки, зехтин
1 пакет Ригатони Variva от шарен боб
За пестото:
100 гр. рукола
50 гр. кедрови ядки
65 гр. пармезан, грана падано или пекорино
1 скилидка чесън
6 с. л. зехтин, сол и черен пипер
2 супени лъжици зехтин
2 скилидки чесън, нарязан на ситно
1-2 сухи люти чушки
500 гр. домати на кубчета
1 пакет Ригатони Variva от нахут (250гр.)
4-5 листа босилек, накъсан на едри парчета Грана Падано (пармезан) по желание